U vraagt, Text Sells schrijft

Wat we doen

Eigenlijk is het heel simpel; wij schrijven. Over alles wat los en vast zit. Uw bedrijf dat 25 jaar bestaat? Text Sells maakt een glossy als fantastisch aandenken. 

Een website die stamt uit het internetjaar nul? Wij blazen hem nieuw leven in. Een overzicht van wat we zoal doen.

Magazines

Magazines

Text Sells werkt met topvormgevers en -fotografen aan magazines die gelezen worden. Wilt u een personeelsblad dat nu eens niet zo ontzettend saai is? Een relatiemagazine waar over gepraat wordt? Of een glossy die over tien jaar nog leuk is om te lezen? Wij zijn uw beste vrienden.

Interviews

Interviews

Een van de specialiteiten van Text Sells. Geen simpel vraaggesprekje van schoolkrantniveau, maar een goed gesprek met diepte, humor en openbaringen. Of je ons nu naar de plaatselijke slager of naar een wereldleider stuurt, wij komen thuis met een mooi verhaal. Kijk bij Interviews om een selectie van ons interviewwerk te zien.

Websites

Websites

‘Welkom bij bedrijf X (...) kijk maar eens rustig rond op onze website.’ Dat soort clichéteksten –let maar eens op hoe vaak u ze tegenkomt- zorgt bij ons voor braakneigingen. Text Sells kijkt met een frisse blik naar uw onderneming en zorgt voor een website die u eer aan doet.

Persberichten

Persberichten

U heeft een geniaal idee, een bijzondere werknemer of een jubileum om trots op te zijn. Dat mag de wereld weten! Oké, op zijn minst de regionale media. Wij schrijven persberichten die bewezen zorgen voor brede aandacht. Er is niets zo mooi als gratis publiciteit.

Brief op bestelling

Brief op bestelling

Een goede eerste indruk is immens belangrijk. Een sollicitatiebrief met spelfouten en opgesomde clichés leidt niet tot een eerste gesprek. Vertel ons waar u solliciteert, op wat voor functie en wij schrijven een bijzonder prettige brief, die u weer helemaal in het sollicitatiezadel helpt. Brief op bestelling; een kleine investering met een groot rendement! Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Communicatieconcepten

Communicatieconcepten

Natuurlijk, onze geweldige teksten maken iedereen hartstikke blij. Net als het goede werk van de partners die ons helpen om het totaalplaatje compleet te maken. Zodra er echter geen goed idee achter een communicatie-uiting zit, gaat al dat geweldige werk zwemmen. En dat is zonde van de moeite en het geld. Wat zo’n concept dan kan zijn en hoe dat eruit ziet? Kijk maar eens rustig rond op onze website...