Blog

All

Onlangs vierden de mannen van het beste tekstbureau van Tilburg (in alle eerlijkheid van het land, maar bescheidenheid is een deugd) hun 3-jarig bestaan. Landelijk werd dat groots gevierd middels een feest op de Tilburgse Heuvel. Een smeuïge cocktail van BN’ers, vuurwerk, liters Moët, lofzang van plaatselijke helden als Meeuwis, Kluun en Noordanus, iets met een gouden koets en natuurlijk een plekje op de Tilburgse Walk of Fame. Maar zoals dat hoort bij echte grootheden, schitterden de heren door afwezigheid.

Onlangs vierden de mannen van het beste tekstbureau van Tilburg (in alle eerlijkheid van het land, maar bescheidenheid is een deugd) hun 3-jarig bestaan..... Read More

What’s in a name? Alles als je het de mannen vraagt. De Robberts smullen van een goede naam. Text Sells; uiteraard een dikke vette knipoog naar Sex Sells. Maar laten we wel wezen; dat seks verkoopt weten we inmiddels wel. Dat is toch zo 1996. De heren, ofwel de profeten van het geschreven woord, gaan je niet omlullen. Ze willen je alleen attenderen op het feit dat een goede tekst, de start van een goede verkoop is. Text Sells, sells (text).

What’s in a name? Alles als je het de mannen vraagt..... Read More